Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MOTOCRÒS

Benvolguts companys, aquí us presentem el cartell de la cursa de motocròs de nens del proper cap de setmana, 14 i 15 de Juny. GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ – 2014 Us recordem que dissabte dia 7 al circuit de motocròs del Berguedà a Olvan, durem a terme el curset de formació per nois ...

Llegir més →

noticia-motocros

Benvolguts companys, aquí us presentem el cartell de la cursa de motocròs de nens del proper cap de setmana, 14 i 15 de Juny.

GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DEL BERGUEDÀ – 2014

Us recordem que dissabte dia 7 al circuit de motocròs del Berguedà a Olvan, durem a terme el curset de formació per nois i noies que organitzem la FCM i el Mc. Baix Berguedà.
Els pilots de MX , Alfred Camps i Josep Font, juntament amb dos dels pilots mes joves del moto club, Marc Mujal i Franc Serra que acompanyaran en la formació dels joves pilots.
Els horaris son, de les 9,00h. fins les 14,00h. , les inscripcions via web de la FCM i el preu es de 25,00 €.

cartell-motocros

Així dons, ens esperen dues setmanes intenses d’activitat al nostre circuit, on els pilots de les categories mes petites del motocròs català seran la principal atracció de tots aquells que visiteu les nostres instal·lacions.
El diumenge dia 8 , obrim les instal·lacions per dur a terme tandes d’entrenament…lliures a tothom qui disposi de la llicencia federativa, FCM i RFME.
El dissabte dia 14, com es habitual al nostre circuit, el dia anterior a la cursa, també obrim per fer entrenaments lliures… obert a tothom i amb tandes segons cilindrada.
Els horaris d’aquets dies d’entrenament lliure, son de les 9,30h. a les 14,00 h.

Fins aviat…. us esperem al Berguedà !!!!!