Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Lluís Riera defensa el lideratge de Sub18 al MX de Miajadas (Cáceres)

Aquest cap de setmana es disputa la cinquena prova del nacional de MX a Miajadas (Cáceres) al circuit de “El Piloto”.  Lluís Riera arriba amb molta força després de la carrera que va córrer a Itàlia fa dues setmanes, on va patir una forta caiguda. Ara, ja està totalment recuperat i durant...

Llegir més →

Aquest cap de setmana es disputa la cinquena prova del nacional de MX a Miajadas (Cáceres) al circuit de “El Piloto”. 

Lluís Riera arriba amb molta força després de la carrera que va córrer a Itàlia fa dues setmanes, on va patir una forta caiguda. Ara, ja està totalment recuperat i durant aquests dies ha pogut entrenar fort amb la KX450F, amb la qual ha agafa fons per les carreres més dures, com ara la d’aquest cap de setmana a Miajadas. 

El manresà, a més a més, s’estrena com a líder en la categoría de Sub18 (amb 25 punts d’avantage sobre el segon classificat)  i haurà de mantenir a ratlla a Iker Larrañaga i a Francisco Haro, que són els pilots que poden fer perillar el títol de Riera.

 

#45 Lluís Riera:“Llego muy bien, recuperado de la caída de Italia. El fin de semana estuve descansando y los últimos días he estado entrenando con la 450 para coger forma. Nunca hemos corrido en este circuito, sé que es de terreno duro y poco salto, ¡esperemos que el tiempo nos respete y no haga mucho calor!”.

 

Font: Kawasaki Team rieraa