Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Un cap de setmana amb molt de gas!!

Francesc Cucharrera guanya la tercera prova del CeSMotard a Albaida . El pilot de KTM va aconseguir la pole en MOpen i SMPromesas, a més a més, també va guanyar en les tres carreres. La següent prova del nacional de Supermotard serà el 25 i 26 d’octubre al Circuit d’Alcarràs, Lleida Franc Serra...

Llegir més →
  • Francesc Cucharrera guanya la tercera prova del CeSMotard a AlbaidaEl pilot de KTM va aconseguir la pole en MOpen i SMPromesas, a més a més, també va guanyar en les tres carreres. La següent prova del nacional de Supermotard serà el 25 i 26 d’octubre al Circuit d’Alcarràs, Lleida

cucha albadia

  • Franc Serra Sala i Marc Mujal van pujar al podi en la Categoria Open a la II Rostollada Motorshow d’Avià. A més a més, Jordi Figuls va quedar en la cinquena posició en Clàssiques. 

DSC_0343 DSC_0349

 

  • Lluís Riera va aguantar una accidentada carrera a Bernicarló i en va sortir líder. El pilot de Manresa va patir durant les dues mànegues: en la primera va assolir la quarta posició tot i quedar-se sense fre de darrera, i en la segona va ser també 4rt patint fins al final a causa d’una caiguda. Tot i això, Riera segueix líder de Sub-18 a l’espera de l’última prova el 28 de Setembre a Molina de Segura.

rieraa

  • Josep García ha participat en les 24h de Lliçà. Ell i el seu equip KTM FREERIDE E s’han emportat la volta ràpida.

24h lliçà

  • Ferran Hernández va acabar les dues carreres del Campionat del Mediterrani a Alcarràs amb bones sensacions.

ferraan