Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Fi d’estiu a tot gas!!

 Josep García ha participat aquest cap de setmana a la prova del Mundial d’Enduro a França. En el Súper Test de divendres va aconseguir el millor temps en la categoría “Youth” fet que el va motivar a sortir amb més ganes el dissabte. Un dissabte on va poder guanyar totes les especia...

Llegir més →
  •  Josep García ha participat aquest cap de setmana a la prova del Mundial d’Enduro a França. En el Súper Test de divendres va aconseguir el millor temps en la categoría “Youth” fet que el va motivar a sortir amb més ganes el dissabte. Un dissabte on va poder guanyar totes les especials del Cross Test i macar molt bons temps a l”Enduro Test i en l’Extrema. Tot i un contratemps, on García va perdre un minut, va quedar en la sisena posició.  Per altra banda, diumenge també va començar mercant el millor temps en el Cross Test, i va estar en la 2ª posició fins el segon tram on va cometre un error i va perdre més de 20 segons, baixant fins a la 6ª plaça. García, però, va poder acabar 5è a 15 segons del podi! El nostre pilot acaba el seu primer Mundial amb una magnífica novena posició!! 

JOSEP-Francia3-3

 

  • La pilot de Manresa Elisabet Solera ha estat aquest cap de setmana a Andorra on es disputava el Mundial de Trial i el Campionat del Món de les Nacions. Dissabte va obtenir una meritòria sisena posició al mundial de l’especialitat i diumenge amb l’equip espanyol (juntament amb Mireia Conde i Sandra Gomez) van pujar al segon graó del podi del mundial de les Nacions

solera trial nacions

 

  • Últim Dirt-Track de la Copa Rodri a les terres de Lleida. Aquest cap de setmana es va disputar l’últim Dirt-Track a Castellnou de Seana, on els nostres pilots van obtenir uns grans resultats. Per una banda, en la categoría Provincials el campionat ha quedat de la següent manera: 1r Sergi Barcons Serra, 2n Joan Noguera i 3r Jordi Capellas. Per altra banda, en la categoria Open el pilot Franc Serra va obtenir la sesena posició quedant així exclòs de poder participar al Dirt -Track del Palau St. Jordi de Barcelona.

dirt track castellnou

 

  • Cap de setmana accidentat per Sara Sànchez. La pilot de Gironella va patir un greu accident a Estoril on va perdre el coneixement. Se li va realitzar un TAC per descartar possibles gravetats però finalment s’ha confirmat una fractura de clavicula. Molts ànims Sara!!

sara sanchez lesionada

  • Gerard Riu i Ferran Hernández també van còrrer a Estoril.  Riu va aconseguir una sorprenent quarta posició tot i patir una petita caiguda al Warm-up i Hernández va quedar setè. 

ferran hern. estoril gerard estoril