Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Josep García es proclama Campió d’Espanya en Enduro Júnior

Aquest passat cap de setmana es disputava l’última prova del campionat d’Espanya d’Enduro a Priego de Córdoba. El pilot d’Husqvarna Josep Garcia surtia amb moltes ganes, dissabte va poder fer una gran carrera on es va col·locar líder de la seva categoria en totes les especials...

Llegir més →

Aquest passat cap de setmana es disputava l’última prova del campionat d’Espanya d’Enduro a Priego de Córdoba.

El pilot d’Husqvarna Josep Garcia surtia amb moltes ganes, dissabte va poder fer una gran carrera on es va col·locar líder de la seva categoria en totes les especials.

Diumenge, el pilot de Súria va aconseguir estar entre els cinc primers pilots. Finalment va poder guanyar la carrera i així endur-se el títol de campió en la categoria Júnior. Per altra banda, en la categoria Scratch va poder obtenir la vuitena posició.
Josep García tanca així una magnifica temporada, guanyant 8 curses de 10 i obtenint el seu primer podi en un mundial. A més a més en el català d’enduro ho ha guanyat tot

.26_Josep Garcia_141019_Priego_de_Cordoba_0129 copia.jpeg

Ara, el jove pilot es prepara per disputar els seus primers  ISDE (International Six Days Enduro) juntament amb l’equip espanyol, format per Cervantes, Betriu, Barragán, Guerrero i Santolino.