Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Arriba el Trofeu Català de Quad Resistència

Dia: Diumenge 26 d’Octubre del 2014 Lloc: Casa Canudas – Casserres – Horaris: 8,30h. a 9,30h. inscripcions    9,30h. a 10,00h. entrenaments        10,30h. a les 13,30h. cursa            14,00h. entrega de premis Categories: Q Amateur, Q Amateur individual, Q1, Q1 individual, QSuperamateur...

Llegir més →

Dia: Diumenge 26 d’Octubre del 2014
Lloc: Casa Canudas – Casserres –
Horaris: 8,30h. a 9,30h. inscripcions    9,30h. a 10,00h. entrenaments        10,30h. a les 13,30h. cursa            14,00h. entrega de premis

Categories: Q Amateur, Q Amateur individual, Q1, Q1 individual, QSuperamateur.

 

La cinquena prova del Campionat Català de Quad Resistència té lloc aquest diumenge a Casserres amb l’organització del Motoclub Baix Berguedà. El circuit on es portarà a terme la prova es troba a Can Canudas (Casserres), un circuit de 2.800 metres, ample i bastant ràpid, cosa que fa que s’esperi un gran espectacle de derrapades.

La prova es realitzarà de manera individual per tal de desempatar i els pilots hauran de córrer durant 90 min.

S’esperen més d’una trentena de pilots de Q1 i QAmateur, entre ells trobem els pilots Guillem Ullastres i Dani Vilà, els quals estan corrent el campionat italià amb molt bons resultats, per un banda Ullastres és 2n i Vilà és 3r. En el campionat català, la parella Jordi Serra i Dani Vilà estan liderant la categoria de Q1, mentre que Xavier Obrado i Joan Oliva, dos “rookies”, han de desempatar per tal de poder estar en primera posició a QAmateurs.

Com a novetat trobem la categoria dels QSuperamateurs, que serà una cursa paral·lela per tal d’incentivar a la gent amateur que no hagi participat mai a una prova. Aquests pilots “nous” hauran de realitzar dues mànigues de 20 minuts i també serà de manera individual. De moment, ja hi ha una vintena de pilots que s’han apuntat, per tant s’espera una bona participació d’aquesta iniciativa per captar corredors.

horaris trofeu catala quads                                                   quads

Circuit de Can Canudas (Casserres):

circuit quads                              circuit canudes quads