Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Guillem Ullastres guanya la cinquena prova del Trofeu Català de Quadresistència

El MC Baix Berguedà juntament amb Canudas Motor Test, van organitzar ahir diumenge la cinquena prova del Trofeu Català de Quadresitència. Amb una mica de retard, l’activitat va començar a les 10 del matí amb els entrenaments de la categoria QSuperapateur. Aquesta categoria va ser la gran novetat per ...

Llegir més →

El MC Baix Berguedà juntament amb Canudas Motor Test, van organitzar ahir diumenge la cinquena prova del Trofeu Català de Quadresitència.

Amb una mica de retard, l’activitat va començar a les 10 del matí amb els entrenaments de la categoria QSuperapateur. Aquesta categoria va ser la gran novetat per tal d’incentivar a la gent amateur que no hagi participat mai a una prova. Aquests pilots “nous” van haver de realitzar dues mànigues de 20 minuts de manera individual. Isaac Borrell, Cristian Blasco i Julian Facalau van ser el millors entre la vintena de pilots emergents.

Més tard i com a traca final, es va disputar la cursa dels Q1 i QAmateus, els quals havien de córrer també de manera individual durant 90 minuts.

Per una banda, en QAmateur, Albert Vivo va pujar al graó més alt del podi seguit de Anthony Torres i Francesc Obrado.
Per altra, Guillem Ullastres, Dani Vilà i Jordi Serra van ser els millors en la categoria Q1.

Els quaranta pilots van poder disfrutar d’un circuit amb unes curves espectaculars, a més d’un pont on havien de passar tant per dalt, com per baix. L’espectacle va estar garantit.ç

El MC Baix Berguedà torna a la càrrega el proper 15-16 de Novembre amb el Campionat d’Espanya de Trial, com sempre a Cal Rosal.

DSC_0374 DSC_0371 DSC_0369 DSC_0291 DSC_0248 DSC_0196 DSC_0142 DSC_0138 DSC_0353 DSC_0132 DSC_0051 DSC_0019 DSC_0058