Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Jeroni Fajardo ha obtingut el subcampionat en TR1 al Trial de Cal Rosal.

- Una cinquantena de pilots s’han aplegat aquest cap de setmana a la localitat berguedana de Cal Rosal. Per sisè cop consecutiu, Cal Rosal ha acollit l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET). El MC Baix Berguedà ha sigut l’encarregat de preparar un espectacular recorregut d’uns 11 quilòm...

Llegir més →

- Una cinquantena de pilots s’han aplegat aquest cap de setmana a la localitat berguedana de Cal Rosal.

Per sisè cop consecutiu, Cal Rosal ha acollit l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET). El MC Baix Berguedà ha sigut l’encarregat de preparar un espectacular recorregut d’uns 11 quilòmetres on els aficionats del trial i del motor han pogut gaudir dels seus ídols mundials i estatals.

El pilot d’Honda Repsol, Toni Bou, amb 10 punts s’ha proclamat, per cinquè cop,  guanyador de la prova en TR1 per davant de Jeroni Fajardo (16 punts) i Albert Cabestany (22 punts). Amb aquesta segona posició, Fajardo s’ha proclamat subcampió d’Espanya, ja que el campionat ja estava decidit a favor de Bou.

Seguint amb la categoria TR1, cal destacar que Jaime Busto, el Campió del Món Júnior 2014 s’ha retirat a la zona 4 per culpa d’unes molèsties a l’espatlla.

En TR2 Marc Riba amb 20 punts ha pujat al podi seguit de Marcos Mendez (22 punts) i  Pierre Souvage (28 punts).

Pel què fa a Júnior, Samuel Obrador (9 punts), Julian Montalvo (19 punts) i Adrian Villabrille (23 punts).

En TR3 Victor Batalla amb 14 punts n’ha obtingut menys que el pilot del MC Baix Berguedà, Marc Perera que n’ha realitzat 30 i Adrian Artidiello que també n’ha fet 30.

En la categoria Cadete, han pujat al podi, Eric Miquel amb 22 punts seguit d’Hugo Dufrese amb 27 punts i Sergio Ribau amb 28.

I per acabar, Mireia Conde (19 punts), Lluis Pastor (19 punts) i Joaquim Arimany (21 punts) han pujat al podi en Tr4.

A més a més, en aquesta categoria cal destacar la quarta posició del pilot del MC Baix Berguedà, Adrià Albejano que amb aquest resultat s’ha proclamat subcampió. Tanmateix, un altre pilot de casa, Ernest Costa, ha obtingut la setena posició.

A l’entrega de premis, a més a més de membres del Motoclub, l’alcalde de Vilada i cap d’esports del Consell Comarcal del Berguedà, Pere Farré i l’alcaldessa d’Olvan, Judit Carreras, han assistit el president de la Real Federacion Motociclista Española (RFME), Ángel Viladoms i el vicepresident, Alfred Terés.

El MC Baix Berguedà ha valorat molt positivament la prova gràcies al bon temps i al gran nombre d’aficionats al trial que s’han aplegat als voltants de la localitat berguedana de Cal Rosal.

 Resultados Cet Cal Rosal

TR4 TR3 tr1 final podi cadeteJúniorTR2TR1