Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

22è Jolgoriu MC Baix Berguedà

Aquest cap de setmana el MC Baix Berguedà ha celebrat el tradicional Jolgoriu per donar per tancada la temporada 2014 i engegar els motors per la temporada d’enguany. Com a novetat, es va canviar el lloc de celebració que va passar a ser al Kursaal de Casserres. S’hi van aplegar unes cent persones, d...

Llegir més →

Aquest cap de setmana el MC Baix Berguedà ha celebrat el tradicional Jolgoriu per donar per tancada la temporada 2014 i engegar els motors per la temporada d’enguany.

Com a novetat, es va canviar el lloc de celebració que va passar a ser al Kursaal de Casserres. S’hi van aplegar unes cent persones, de les quals gent del Motoclub, pilots, amics que han col·laborat al llarg de l’any com a controls, sponsors o senzillament bons aficionats a les dues rodes.

Tanmateix, també van venir autoritats de la comarca com el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca; el delegat d’Esports del Consell, Pere Ferré; el regidor d’Esports de Casserres, Xavier Parcerisa  i el tinent alcalde de Casserres, Guillem Niubó. Del món del motociclisme van assistir el president de la Real Federación de Motociclismo Española (RFME), Àngel Viladoms i el vicepresident també de la RFME, Alfred Teres.

Durant el sopar, es va realitzar l’entrega de trofeus i diplomes als pilots participants del Open de Trial del Berguedà i als corredors més rellevants de les diferents especialitats. A més, es va presentar el calendari per la temporada 2015 on podem trobar unes 26 curses.

El president del MC Baix Berguedà, Rossend Soler va esmentar la possibilitat de realitzar un Mundial de Trial al 2016. Tot va sorgir a causa de l’èxit de la sisena edició del nacional de Trial de Cal Rosal, on la secció d’aquesta especialitat del Motoclub va començar a pensar en l’opció de desenvolupar un mundial. A dia d’avui, ja estan parlant amb les institucions, ajuntaments i federacions per tenir-ho tot encarrilat.

Així doncs, el 22è Jolgoriu del MC Baix Berguedà va aplegar un gran nombre d’amants del motor on van poder passar una bona estona, recollir els fruits de l’any 2014 per així encetar la nova temporada esportiva amb molt bon peu.

 

jolgoriu22 jolgoriuiss22 jolgoriuiuiu22 jolgoriuu22 jolgoriuui22 jolgoru jolsoiruii22