Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Marc Coma i Jordi Viladoms guanyen les 2 Hores de Resistència d’Olvan

El MC Baix Berguedà juntament amb l’entitat d’Olvan Benzinainervi van organitzar el passat diumenge, 2 Hores de Resistència de Terra al Serrat de la Vila (Olvan). La prova no va ser puntuable per cap campionat, sinó que va ser oberta per les següents categories: Junior, Sènior, Pilot sol, Fèmines, Mà...

Llegir més →

El MC Baix Berguedà juntament amb l’entitat d’Olvan Benzinainervi van organitzar el passat diumenge, 2 Hores de Resistència de Terra al Serrat de la Vila (Olvan). La prova no va ser puntuable per cap campionat, sinó que va ser oberta per les següents categories: Junior, Sènior, Pilot sol, Fèmines, Màster i Clàssiques.

Uns 76 equips es van aplegar en un matí marcat pel fred i les fortes ventades que van dificultar les traçades que els pilots havien de completar al llarg dels 3 km de circuit.

En la categoria Sènior, l’equip de Marc Coma i Jordi Viladoms van quedar primers per davant de l’equip format per Guillem Franquesa (MC Baix Berguedà) i D. Llobet i l’equip d’ Oriol Casany i E. Aguilar. Pel què fa als altres pilots del MC Baix Bergueda, Marc Mujal juntament amb Sergi Casany van quedar en la quarta posició. Els equips 100% berguedans de Franc Serra i Marc Calmet; Nil Trasserra i David Juarez; Jordi Sanchez i Dani Colell; i Ferran Serra i Andreu Canal van aconseguir la sisena, setena, vuitena i novena posició respectivament.

Per una altra banda, en Júnior, l’equip format pels pilots del MC Baix Berguedà Jordi Serena i Oriol Oliva van obtenir un millor temps per davant de J. Canto i A. Vilar i l’equip de A. Marcial i J. Marin.

Ja en Màster, Xavi Montanes i Esteve Oliva van ser primers per davant de Marc Sucarrats i Rosa Romero, i l’equip del Ramon Munuera i M. Delgado.

Pel què fa als pilots que van disputar la prova sols, el millor va ser el pilot del MC Baix Berguedà, Joan Noguera, seguit de Jaume Abella i un altre pilot del MC, l’Oriol Santacreu.

Les millors fèmines van ser Mireia Badia i Júlia Llobet. I finalment amb clàssiques Josep Rossinol i Pere Junquera (MC Baix Berguedà) van ser els únics en competir en aquesta categoria i per tant els guanyadors.

La pròxima prova que organitza el MC Baix Berguedà serà el 8 de Març al circuit de Motocròs d’Olvan amb el Campionat de Catalunya de MX de nens. Abans però, el 28 de Febrer, tindrà lloc també al circuit d’Olvan, un curset de motocròs per a nens a càrrec de la Federació Catalana de Motociclisme.

Classificacions

CLASSIFFICACIÓ CATEGORIES

VOLTA A VOLTA

sortida3 podi femines podi junior podi senior (2) podisol