Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

El circuit d’Olvan acull una concorreguda prova del Campionat de Catalunya de Motocròs

El circuit de motocròs d’Olvan va acollir ahir la segona prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat motociclista de motocròs amb la participació de més d’un centenar de pilots. La cita marcada pel bon temps, va comptar amb les categories de MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil,...

Llegir més →

El circuit de motocròs d’Olvan va acollir ahir la segona prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat motociclista de motocròs amb la participació de més d’un centenar de pilots.

La cita marcada pel bon temps, va comptar amb les categories de MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil, MX Fèmines, MX Sots 18 4T i MX150-4T.

A les 9 del matí va arrencar l’activitat al circuit berguedà amb els entrenaments i al voltant de les 11 es va iniciar la primera mànega.

La cursa, que va ser organitzada el Moto Club Baix Berguedà, va tenir com a vencedor en la categoria MX 125 2T,  a Albert Girona, que va quedar per davant d’Alex Santin i Àngel Perales.

Edgar Canet, Adrià Monne i Raul Sànchez van ser els millors en la categoria de MX 65.

Pel què fa als més petits, MX 50,  Pau Alsina va superar a Bruno Miro i a Carlos Prat.

En la categoria MX 85, per una banda tenim els Cadets, on Alejandro Ceballos va guanyar seguit de Jaume Gaya i Jose Ahumada. I per l’altra banda, en Juvenil, Eric Tomas, Gerard Congost i Oriol Oliver van ser els tres primers pilots que van pujar al podi.

En la categoria Fèmines, Carla Magallon va superar a Mireia Badia i a Aida Calero.

I finalment en MX Sots 18 4T Joan Aguilar, Arnau Boadas i Ferran Sastre van marcar els millors temps. El pilot del MC Baix Berguedà, Simeó Ubach va acabar en la cinquena posició.

La següent carrera que organitza el MC Baix Berguedà serà el Campionat de Catalunya d’Enduro el 19 d’Abril, aquest cop a la localitat berguedana de Puig-Reig.

femines mx50 mx65 mx85cad mx85juv mx125 mxsots18nens mx50