Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Marracros del Berguedà

- El 30 de Maig tindrà lloc el primer Marracros del Berguedà Per primer cop a nivell comarcal i adreçada només al públic escolar, el Consell Esportiu del Berguedà farà juntament amb el MC Baix Berguedà, el primer MARRACROS del BERGUEDÀ. Serà com un cros però “marrano”, és a dir, consistirà en una cur...

Llegir més →

- El 30 de Maig tindrà lloc el primer Marracros del Berguedà

Per primer cop a nivell comarcal i adreçada només al públic escolar, el Consell Esportiu del Berguedà farà juntament amb el MC Baix Berguedà, el primer MARRACROS del BERGUEDÀ. Serà com un cros però “marrano”, és a dir, consistirà en una cursa d’obstacles (palla, pneumàtics i sorpreses diverses) en la qual es començarà ben nets i s’acabarà ben bruts. L’organització recomana portar: ulleres de sol o de piscina, mascareta o buf i venir amb roba blanca i vella.

Es durà a terme el dissabte 30 de maig al circuit de Motocròs del Berguedà, a Olvan.  Entrega de dorsals a les 9.30h i inici de curses a les 10.30

Les inscripcions es realitzaràn a través de les escoles fins el dimecres anterior a la prova.

Ànims, us hi esperem!!!