Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Inscripcions obertes per la tercera edició dels 2 dies Trial Version

El primer cap de setmana d’octubre tornen els 2 dies de Trial Version a la localitat de Cabrianes. Amb l’organització del MC Baix Berguedà i Triangle Màgic, el Trial Version es basa en el concepte de ser un trial a “l’antiga”, un trial bastant fàcil amb només tres nivell...

Llegir més →

El primer cap de setmana d’octubre tornen els 2 dies de Trial Version a la localitat de Cabrianes.

Amb l’organització del MC Baix Berguedà i Triangle Màgic, el Trial Version es basa en el concepte de ser un trial a “l’antiga”, un trial bastant fàcil amb només tres nivells de dificultat (blau, verd i groc).

trialcabrianes15

Com a novetat d’aquesta tercera edició tenim la categoria de clàssiques, que fa que el Trial Version sigui una prova oberta a tot tipus de motocicleta de trial.

Recordar també que serà l’última prova puntuable pel Trofeu Montesa, on els seus participants tindran assistència assegurada i podran participar al sorteig d’una Montesa Cota 4RT entre altres regals.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de Todo Trial  o enviant un correu a: electrosoo@yahoo.es.
El preu d’inscripció per els 2 dies és de 120€ amb dinar i samarreta. També es pot fer la inscripció per un sol dia amb un preu de  70€. Els seguidors podràn fer el recorregut abonant 10€ pels dos dies o 5€ per un dia (no inclou ni dinar ni samarreta).

MOLT IMPORTANT: Realitzeu les inscripcions el més aviat possible per tal de poder posar en marxa els preparatius del trial i no espereu a l’últim moment.

També és molt important que dins el full d’inscripció notifiqueu els dies que voleu participar, si és dissabte, diumenge o els dos dies.
Us facilitem el núm de compte bancari on podeu fer l’ingrés d’inscripció:
Associació cultural Triangle Màgic:
2013 6051 32 0200249415.

Cal que envieu el comprovant de l’ingrés a: electrosoo@yahoo.es.

 

Us hi esperem!!

Fotografies de l’edició del 2014:

DSC_0067 DSC_0002 DSC_0007 DSC_0013 DSC_0017 DSC_0045 DSC_0049 DSC_0052 DSC_0054