Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Toni Bou revalida el títol de campió d’Espanya a Cal Rosal

Una vuitantena de pilots s’han aplegat aquest cap de setmana a la localitat berguedana de Cal Rosal. Per setè any consecutiu, Cal Rosal ha acollit l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET). El MC Baix Berguedà ha sigut l’encarregat de preparar un espectacular recorregut d’uns 10 quilòmetr...

Llegir més →

PODIO_TR1__1Cal Rosal_Foto J.C Vázquez

Una vuitantena de pilots s’han aplegat aquest cap de setmana a la localitat berguedana de Cal Rosal.

Per setè any consecutiu, Cal Rosal ha acollit l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial (CET). El MC Baix Berguedà ha sigut l’encarregat de preparar un espectacular recorregut d’uns 10 quilòmetres on els aficionats del trial i del motor han pogut gaudir dels seus ídols estatals i mundials.

La prova la guanya el basc Jaime Busto, la jove promesa espanyola

BUSTO_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez

Un impressionant Jaime Busto ha guanyat l’última prova del CET amb 12 punts, els mateixos que el seu company d’equip d’Honda Repsol, Toni Bou. El desempat s’ha resolt pel temps: Busto ha anat més ràpid a realitzar les zones. Així doncs, Toni Bou (12 punts) s’ha proclamat, per setè cop, guanyador de la prova en TR1 al quedar segon a la prova de Cal Rosal. L’ha acompanyat al podi Adam Raga que ha acabat amb un punt més, 13. Quart ha sigut el pilot del MC Baix Berguedà, Jeroni Fajardo amb 16 peus, i cinquè Albert Cabestany amb 32 punts.

El Campionat de la categoria absoluta se l’ha emportat Bou i han completat el podi Adam Raga i Jeroni Fajardo. Oriol Noguera, també pilot del Motoclub organitzador, ha patit una caiguda a la zona 9 i ha hagut d’abandonar la carrera. Noguera ha acabat el campionat en la vuitena posició.

Toni Bou                        RAga TRS ss

Pel què fa a la resta de nivells, han tingut un temps màxim de quatre hores i mitja per donar dues voltes al recorregut.

Marc Riba ha aconseguit el triomf en TR2; Gabriel Marcelli, en Júnior; Marc Horrach, en TR3; Pablo Suárez, en Cadet; Sergio Puyo, en TR4; Elisabet Solera, en Fèmines A; Alba Lara, en Fèmines B; Carla Caballé, en Fèmines C; Carlos Brines, en Juvenil A; Lluc Miquel, en Juvenil B; y Joan Solé, en Veterà.

A més a més, en aquesta categoria cal destacar la quarta posició del pilot del MC Baix Berguedà, Adrià Albejano que ha acabat sisè amb 59 punts i  amb aquest resultat acaba quart de la categoria. I també la tercera posició de Marc Perera que ha compementat el podi de TR3 en la prova de Cal Rosal.

Els guanyadors nacionals en les categories per decidir han sigut finalment Sergio Puyo, en TR4; Pablo Suárez, en Cadet; Carla Caballé, en Fèmines C; Lluc Miquel, en Juvenil B; y Joan Solé, en Veterà, mentre que Elisabet Solera i Gabriel Marcelli s’han proclamat campions d’Espanya en Fèmines A i Júnior, respectivament.

Marc Riba, en TR2; Francesc Recio, en TR3; Alba Lara, en Fèmines B, y Rodrigo Marchal, en Juvenil A, son els guanyadors de 2015 que ja es coneixien en les proves anteriors a la de Cal Rosal.

A l’entrega de premis, han assistit, l’alcalde d’Olvan, Marti Orriols; el president de la Federació Catalana de Motociclisme,  Josep Abat; el president de la Real Federacion Motociclista Española (RFME), Ángel Viladoms i el vicepresident, Alfred Terés.

El MC Baix Berguedà ha valorat molt positivament la prova gràcies al bon temps i al gran nombre d’aficionats al trial que s’han aplegat als voltants de la localitat berguedana de Cal Rosal i també volen donar les gràcies a tots els propietaris i col·laboradors per deixar que es desenvolupi el trial.

Projecte Mundial 2016

I es que Cal Rosal serà la localitat que albergarà la primera prova del Campionat del Món de l’especialitat de Trial. Serà el 9 i 10 d’abril del 2016.

PODIO_CAD_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_FEM_A_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_FEM_B_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_FEM_C_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_JUN_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_JUV_A_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_JUV_B_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_TR2_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_TR3_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_TR4_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez PODIO_VET_Cal Rosal_Foto J.C Vázquez

Fotografies: RFME, Fotocar 13 i TRS