Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

El circuit d’Olvan acull una concorreguda prova de la Lliga Catalana de Motocròs de nens

El circuit de motocròs d’Olvan ha acollit la primera prova de la Lliga Catalana de l’especialitat motociclista de motocròs amb la participació d’un centenar de pilots. La cita marcada pel bon temps, va comptar amb les categories de MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Sots 18 ...

Llegir més →

El circuit de motocròs d’Olvan ha acollit la primera prova de la Lliga Catalana de l’especialitat motociclista de motocròs amb la participació d’un centenar de pilots.

La cita marcada pel bon temps, va comptar amb les categories de MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Sots 18 4T.

A les 9 del matí ha arrencat l’activitat al circuit berguedà amb els entrenaments i al voltant de les 11 s’ha iniciat la primera mànega.

La cursa, organitzada el Moto Club Baix Berguedà, ha tingut com a vencedor en la categoria MX 125 2T,  a Alex Santin, que ha quedat per davant d’Alex Soles i Marc Fontanals.

En MX Sots 18 4T Alex Canals, Marc Oliveras i Pol Guardia han marcat els millors temps en aquesta categoria.

En la categoria MX 85, per una banda tenim els Cadets, on Eric Tomas ha guanyat seguit de Arnau Llado i Gerard Comellas. I per l’altra, en Juvenil, Guillem Farrés, Marc Pamias i Raul Sanchez han sigut els més ràpids.

Pau Magria, Daniela Guillén i Arnau Garcia han pujat al podi de MX 65.

Pel què fa als més petits, MX 50,  Gorka Gordoy ha superat a Pau Alsina i a Iker Diez.

La següent carrera que organitza el MC Baix Berguedà serà el Campionat del Món de Trial a Olvan i Cal Rosal el proper 9 i 10 d’abril.

Aqui teniu totes les classificacions