Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

CATALUNYA RÀDIO, emissora oficial del Gran Premi de Catalunya de Trial 2016

  El Moto Club Baix Berguedà està d’enhorabona al poder comunicar que Catalunya Ràdio serà l’emissora oficial del Gran Premi de Catalunya de Trial 2016 en una cobertura informativa sense precedents. Catalunya Ràdio donarà cobertura a la cursa amb un important desplegament que permetrà als oients...

Llegir més →

 

El Moto Club Baix Berguedà està d’enhorabona al poder comunicar que Catalunya Ràdio serà l’emissora oficial del Gran Premi de Catalunya de Trial 2016 en una cobertura informativa sense precedents.

Catalunya-Radio

Catalunya Ràdio donarà cobertura a la cursa amb un important desplegament que permetrà als oients de tot el territori de parla catalana i també de tot el món, a través d’internet i les xarxes socials, a conèixer i saber més del trial, dels esportistes, les marques i també de com transcorrerà el Gran Premi de Catalunya de Trial que tindrà lloc a Olvan i Cal Rosal el proper cap de setmana del 9 i 10 d’abril.

 

El primer programa que es farà ressò serà El Matí de Catalunya Ràdio demà dijous dia 7. El prestigiós programa de ràdio que tots els matins, de 6 a 12, desperta a Catalunya i que està conduït i presentat per Mònica Terribas, tindrà la presència de dos campions del món catalans: Jordi Tarrés i Adam Raga, que farà una petita exhibició de trial dins l’emissora. Altres programes, com El Club del a Mitjanit, Tot Gira o els Esports de Catalunya Ràdio també es faran ressò de la competició. El cap de setmana serà el programa líder de la ràdio a Catalunya, El Suplement (de les 8 a les 14:00), el que anirà connectant amb Ricard Isidro, enviat especial al Gran Premi de Catalunya de Trial per explicar als oients què passa a les zones.

 

El Moto Club Baix Berguedà vol agrair la disposició de l’emissora Catalunya Ràdio envers aquesta competició, la de més volada del Moto Club Baix Berguedà en els seus 25 anys organitzant curses.