Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Demà arrenca el primer Gran Premi de Catalunya de Trial

Olvan i Cal Rosal acolliran, dissabte i diumenge, la primera edició del Gran Premi de Catalunya de Trial. Els pilots han passat avui els controls tècnics, han supervisat les zones que demà els posaran a prova i s’han fet la tradicional foto d’inici de temporada. Tot està a punt al Berguedà per a l’in...

Llegir més →

Olvan i Cal Rosal acolliran, dissabte i diumenge, la primera edició del Gran Premi de Catalunya de Trial. Els pilots han passat avui els controls tècnics, han supervisat les zones que demà els posaran a prova i s’han fet la tradicional foto d’inici de temporada.

Tot està a punt al Berguedà per a l’inici del Campionat del Món FIM de Trial. L’activitat avui ha començat a les deu del matí a Cal Rosal, on els pilots i equips hi tenen el pàdoc. Verificacions administratives i tècniques i les tradicionals fotos dels pilots en la prova que enceta el Mundial, han ocupat els participants al matí. L’homenatge al qui va ser primer Campió del Món de Trial, Martin Lampkin, recentment desaparegut, ha estat també un acte ple de càrrega emotiva. En comptes d’un minut de silenci, i per voluntat de la família, s’ha aplaudit la figura del pilot britànic.

Per la tarda, els participants han anat a veure el recorregut i les zones que prendran part del protagonisme demà i demà-passat: dotze zones i tres voltes a un recorregut que ha preparat especialment el Moto Club Baix Berguedà que du als pilots de Cal Rosal fins a Olvan i que torna a la colònia berguedana per disputar les dues últimes zones a prop del podi. El primer pilot prendrà la sortida des de Cal Rosal a les 9:54 del matí, i l’últim pilot (Toni Bou) ho farà a les 11. S’espera que als voltants de les 4 de la tarda ja sapiguem qui és el primer vencedor del primer Gran Premi de Catalunya de Trial.

GPCatalunyaTrial16_Solera_4458_ps GPCatalunyaTrial16_Briefing_4560_ps GPCatalunyaTrial16_tech control_4470_ps GPCatalunyaTrial16_Bou_4486_ps

67 participants al GP de Catalunya de Trial

  • 23 TrialGP – 8 pilots catalans
  • 30 Trial2 – 4 pilots catalans
  • 8 Trial 125 – 1 pilot català
  • 6 Trial Internacional – 4 fèmines

 

 

 

HORARIS

Dissabte dia 9 d’abril 2016
11:00                 Sortida últim pilot TrialGP
16:00                 Arribada últim pilot TrialGP
16:15                 Entrega de premis/podis
17:30                 Signatura de pilots
17:30                 Exhibició trial en bici
17:30                 Actuació dels Castellers de Berga

Diumenge dia 10 d’abril 2016
11:00                 Sortida últim pilot TrialGP
12:00                 Exhibició trial en bici
16:00                 Arribada últim pilot TrialGP
16:15                 Entrega de premis/podis