Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

Albert Cabestany sorprèn en la primera jornada del Gran Premi de Catalunya

El primer guanyador del GP de Catalunya de Trial, que s’ha celebrat avui a Olvan i Cal Rosal, ha estat Albert Cabestany. Feia quatre anys que el pilot tarragoní no guanyava, i aquesta ha estat la seva novena victòria al Mundial. Cabestany ha estat acompanyat al podi per Toni Bou i Adam Raga. Albert C...

Llegir més →

El primer guanyador del GP de Catalunya de Trial, que s’ha celebrat avui a Olvan i Cal Rosal, ha estat Albert Cabestany. Feia quatre anys que el pilot tarragoní no guanyava, i aquesta ha estat la seva novena victòria al Mundial. Cabestany ha estat acompanyat al podi per Toni Bou i Adam Raga.

Albert Cabestany, que amb la carrera d’avui celebra la seva vintena temporada al Mundial, ha aconseguit una victòria inesperada en la categoria reina, TrialGP. El de Sherco, que no guanyava una cursa des del 2012, ha començat la primera volta marcant 10 punts, 3 més que Toni Bou i Adam Raga. La constància però, és el que ha fet guanyar el pilot de Tarragona que finalment ha penalitzat 20 punts.

El favorit Toni Bou que arribava al Gran Premi de Catalunya amb un trencament del lligament de l’espatlla dreta,  ha acabat en una meritòria segona posició. El pilot de Repsol Honda Team ha començat la carrera amb males sensacions, però s’ha refet i, a la tercera volta, el de Piera ha sorprès entregant una tarja amb només 2 punts.

El pilot de TRS, Adam Raga ha finalitzat tercer amb un total de 23 punts. Segons el pilot d’Ulldecona aquest ha sigut un dels trials més fàcils de tot el mundial i això ha fet que anés  més amb peu de plom per tal de no fer cap error. Tot i això no ha aconseguit el seu objectiu de batre el seu gran rival Bou.
La gran sorpresa d’avui ha estat Jaime Busto. El de l’equip Repsol Honda ha marcat una espectacular primera volta amb només 2 peus. El basc s’ha mantingut líder fins a l’inici de la tercera volta, que ha acabat amb 16 penalitzacions.

Albert Cabestany: “És la primera victòria amb non stop, no m’ho esperava perquè hem preparat molt bé la temporada Indoor i hem vingut aquesta prova a corre cuita. Tot i això, les sensacions són bones, sabia que el Busto anava a davant, pensava que podria pujar al podi però no guanyar”.

Pel que fa la resta de categories, en Trial2 Arnau Farré ha guanyat per davant de l’italià Filippo Locca i el gallec Gabriel Marcelli. L’anglès Jack Peace ha obtingut el millor resultat en la categoria de Trial 125. Max Faude i Mikkel Brade l’han acompanyat al podi. Finalment la categoria de Trial Internacional també ha tingut un podi 100% català amb una noia com a guanyadora: Mireia Conde.

Demà esperem una jornada gairebé igual a la d’avui. El primer pilot sortirà a les 9:54 i els pilots de la categoria reina, TrialGP, arrancaran a partir de les 10:38. L’últim, serà el millor de la jornada d’avui, Albert Cabestany i ho farà a les 11 del matí.

GPCatalunyaTrial16_Fajardo_5116_ps GPCatalunyaTrial16_Cabestany_4712_ps (1)

GPCatalunyaTrial16_Busto_4972_ps GPCatalunyaTrial16_Bou_4704_ps

 

Classificacions 

Més fotos