Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

El Campionat de Catalunya de Trial farà parada aquest cap de setmana a l’Alt Berguedà

Sant Corneli de Cercs celebrarà aquest proper diumenge la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open. Just abans d’afrontar l’aturada d’estiu, el Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la prova, acollirà els pilots de les categories: Base, Promo, Open i Màster.  El catal...

Llegir més →

Sant Corneli de Cercs celebrarà aquest proper diumenge la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

Just abans d’afrontar l’aturada d’estiu, el Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la prova, acollirà els pilots de les categories: Base, Promo, Open i Màster.

 El català de trial arribarà diumenge a l’equador de la temporada i ho farà amb un recorregut de 12 zones repartides en 8km. El pàdoc de la prova quedarà instal·lat just davant de la plaça on es troba el Museu de les Mines de Cercs, un fantàstic indret carregat d’història.

La vila de Sant Corneli s’estrenarà enguany com escenari d’una cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open, malgrat que aquest indret ja compta amb l’experiència d’haver celebrat nombrosos trials d’àmbit social.

Zones:

Zona 2 (1) Zona 3 (1) Zona 3 (2) Zona 3 (3) Zona 6 Zona 7 (1) Zona 7 (2)