Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

El trial català arriba diumenge a Gironella

Gironella celebrarà aquest proper diumenge la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open. Tal i com va passar en l’última prova d’aquest campionat, celebrada també al Berguedà, concretament a Sant Corneli, el Moto Club Baix Berguedà tornarà a ser l’encarregat d’organitzar i...

Llegir més →

Gironella celebrarà aquest proper diumenge la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

Tal i com va passar en l’última prova d’aquest campionat, celebrada també al Berguedà, concretament a Sant Corneli, el Moto Club Baix Berguedà tornarà a ser l’encarregat d’organitzar i dissenyar la cursa. El pàdoc de la prova quedarà instal·lat just al costat del Càmping de Gironella.

Pel que fa a les zones, la cosa no variarà gaire respecte anys anteriors, de la mateixa manera que el recorregut, que mantindrà els habituals 5km pels afores del poble del Berguedà.

La cursa de diumenge comptarà amb un gran nombre de pilots, repartits entre les categories: Base, Promo, Open i Màster. El trial de Gironella donarà el tret de sortida a les 9h del matí de diumenge 2 d’octubre.