Inici Notícies Disciplines Pilots Calendari Galeria Mundial Trial 2016

El Club

  Moto Club Baix Berguedà

  El Motoclub Baix Berguedà, neix el mes de maig de 1994, arrel de voler organitzar d’una manera mes assídua i correcta les carreres que des de l’any 1987 ja portaven a terme els amics de las motos de Casserres. La cursa de motocròs i resistència de la festa major no faltava mai…

  En aquest any 94, la primera junta del nou motoclub ja estava formada per diferents membres de la comarca del Berguedà i poc a poc s’ha aconseguit una gran col·laboració dels afeccionats d’arreu de la comarca, tenint actualment representació de cinc municipis dins els membres d’aquesta junta.

  Probablement, el Motoclub Baix Berguedà, s’ha convertit en un dels més “treballadors” de tota Catalunya, fa forces temporades que ja organitzem més de 20 proves per any.
  En aquestes, tenen cabuda gairebé totes les especialitats com son enduro, motocròs, trials, cursets de nens, dirt-track, resistències, scooters, etc.

  Cal remarcar que l’entitat disposa des de l’any 1998 d’un circuit permanent de motocròs al municipi d’Olvan, on celebrem proves del campionat d’Espanya i Catalunya de l’especialitat.
  Aquest circuit té unes instal·lacions molt bones disposant de pàrking, per més de 150 vehicles, tancat, amb rentador per a 40 motos, llum als boxes, lavabos i W.C. , rec per aspersió a tot el circuit, servei de bar, etc. que estan a disposició dels socis de l’entitat.

  El treball de la junta, es veu recompensat en part per la gran quantitat de socis de l’entitat, actualment propers als 150, la gran majoria de fora la comarca del Berguedà, cosa que demostra que la feina esta ben feta, doncs són afeccionats que gaudeixen de les proves i serveis que dóna el nostre motoclub.

  Un dels problemes actuals de la junta és poder aconseguir el pressupost necessari per tirar endavant cada temporada, doncs les col·laboracions dels ajuntaments de la comarca són escasses i en alguns municipis pràcticament nul·les. Això comporta un treball addicional per tal de trobar espònsors i col·laboradors per subvencionar tot aquest calendari de proves tan extens.

  Com a pilots de renom que han passat per la nostra entitat com a socis o bé corredors que entrenen a les instal·lacions del motoclub, us podem nombrar a Marc Coma, Javi Garcia Vico, Gerard Farrés, Francesc Cucharrera, Joan Cros, Roger Ballús, Rafa Garcia, Joan “Nani” Roma, Marc Calmet, Laia Sanz, Pere Borrelles, Ramon Serra, Ramon Salvans, Nil Arcarons, Lluís Riera, Pol Torres, Francesc Mataró, Marc Mujal, Cristian Oliva, Josep Garcia, Gerard Riu, Ferran Hernandez, Joan Noguera , Simeó Ubach, Salvador Ubach, Elisabet Solera, Gerard Garcia… i una llarga llista de corredors d’elit nacional.

  Esperant de poder gaudir tots junts amb l’organització de proves de motociclisme, el Motoclub i la seva junta resta a la vostra disposició.

  Atentament,

  Rossend Soler
  President M.B.Berguedà